Info Lidmaatschap

Zoek jij een veelzijdige vereniging waar gezelligheid en saamhorigheid hoog in het vaandel staan? We verwelkomen je graag bij Paardensportvereniging De Paardenvriend!

Bij onze vereniging kunnen ruiters van alle leeftijden lid worden. Als lid kun je o.a. deelnemen aan onze clublessen, gebruik maken van onze binnen- én buitenbak (ook voor lessen met eigen instructie) en natuurlijk genieten van een drankje in onze kantine.

Dressuurwedstrijd 007

Clublessen

Als lid kun je elke week gratis deelnemen aan een van onze lessen. Meerdere lessen per week is tegen een kleine vergoeding ook mogelijk.

Onze lessen vinden plaats op ons clubterrein op:

  • Dinsdag van 19.30 tot 20.30, Springen
  • Woensdag van 19.15 tot 20.00, Dressuur
  • Zondag van 9.30 tot 12.00, Dressuur

Wil je meer informatie over de lessen of zou je graag willen deelnemen aan een proefles? Neem dan contact op met Chantal de Rooij 06-29516885

springwedstrijd 002

Contributie

Onze contributie bedraagt € 110,- per half jaar (exclusief afdracht aan de KNHS).
Daarnaast betaal je bij inschrijving eenmalig € 11,50 aan inschrijfgeld en € 20,- borg voor een tag om de binnenbak te gebruiken.

Het lidmaatschap wordt in eerste instantie aangegaan voor 12 maanden. Daarna is het per half jaar opzegbaar (per 30 juni of 31 december, opzegtermijn van 1 maand).

De contributie is inclusief 1 clubles per week. Wil je meer clublessen volgen? Dan kan dat voor € 40,- per kwartaal extra.

Word lid!

Wil jij lid worden van onze vereniging? Download hier dan het digitale Inschrijfformulier, vul het in en mail het naar onze ledenadministratie!

Ledenadministratie:
Mary Schilders

06-12652591
info@paardenvriendwaalwijk.nl